Yaşlı Iğdır Escort Yasam

Selam beyler! Ben Yasam, 20 yaşında kumral ve ateşli bir güzellikle karşınızdayım. Etrafımdakilere göre biraz yaşlı falan olabilirim ama heyecanımla size nasıl genç hissettireceğime inanamayacaksınız!

Iğdır’da yaşıyorum ve görüşmelerimi genellikle evimde yapmayı tercih ediyorum. Tabii ki isterseniz otelde veya rezidanslarda da buluşabiliriz, tercih tamamen sizin. Kendi yerim dışında da sekse aç birisi olduğumu belirtmek isterim.

Sıcak sohbetlerimize başlamadan önce ufaktan vücut özelliklerimden bahsetmek istiyorum: Uzun boylu sayılmam, ancak böyle sevilmeyi seven adamlar için tam ideal boyda olduğumu söyleyebilirim. Kumral ten rengim ile iri gözlerimin büyüsüne kapılacaksınız. Ayrıca doğal dolgun dudaklarımla sizi delicesine öpebilir ve mest edebilirim.

Ben çekici giysiler giymeyi çok severim. Üstümdeki dar elbiseler veya jartiyer setleri ile tahriklere girmenizin garantili olduğunu söyleyebilirim. Farklı fantezi kostümleri de koleksiyonumda mevcut, eğer isterseniz sizi farklı dünyalara taşıyabilirim.

İlanımı okuduğuna göre ihtiyaçlarınızı karşılamak amacıyla buradasınız demektir. Ben de aradığına uygun bir kadın olmayı umuyorum. Birlikte sıcak saatler geçirmek ve haz dolu anları paylaşmak için sabırsızlanıyorum.

Sizden tek bir ricam var, ciddiyetsiz numaralarla beni rahatsız etmemenizi rica ederim. Hem sizin hem de benim zamanımız çok değerli olduğunu unutmayalım. Karşılıklı zevk alacağımız güzel bir buluşma için telefonumu burada bırakacağım.

Unutmadan söylemek istediğim diğer detay ise kondom kullanmanın sağlık açısından önemli olduğudur ve bu konuda çok hassas davranmaktayım. Lütfen ilişkimizin daha keyifli ve güvende olması adına kondom kullanmayı teklif dahi etmeyin.

Hazza doymak, ateşi yüksek bir gece yaşamak için hemen beni arayabilirsiniz beyler! Görüşmek üzere…