Yalova Esenköy Escort Şişman Munifer

Selam beyler! Ben Munifer. Yalova’nın Esenköy semtinde oturuyorum ve 32 yaşındayım. Sarışın bir ten rengine sahibim ve fiziksel olarak biraz kilolu olduğumu hemen belirtmek istiyorum.

Size evinizde, otelde veya rezidanslarda eşlik edebilirim. İsteklerinize göre hareket etme konusunda oldukça esnek ve uyumlu biriyim.

Görüşmelerimde her zaman rahatlamış bir atmosfer oluşturmayı hedefliyorum. Sizinle hoş sohbetler yapabilir, sıcak anlar geçirebiliriz. Tabii ki, ihtiyaçlarınız doğrultusunda sizin için ekstra özen gösteririm.

Benimle unutulmaz anları paylaşmak isterseniz, bana ulaşıp detayları konuşabilirsiniz. Gereksiz şeyleri düşünmeden gerçekten keyifli saatler geçireceğimize emin olabilirsiniz.

Bende aradığınız samimi ilişkiyi bulacağınıza emin olabilirsiniz.Beni tercih ederek kesinlikle pişman
olmayacaksnız.Bütün fantaziye açığım.Oral ,anal bunların hepsi beni heyecanlandırır.Amateursellik arayanlara tekrar hatırlatmakta fayda var.Hijyen temel kuraldır.Temiz hijyen takıntılı girersem ay Tam çuvalladım la bakalım.get to da fırsat bulayım.Yok keşke erkeği ben becerseymisim zamanlarınızın tadını çıkartin ve sizi beklediğimi unutmayın.

Haydi beyler, güzel anları benimle birlikte yaşamak için iletişime geçmeyi unutmayın. İsteklerinize göre şekillenecek muhteşem bir deneyim bizi bekliyor. Hemen şimdi ara!