Yabancı Erzurum Karayazı Escort Binguzel

Yahu merhaba kardeşim! Ben Binguzel, hayatın tadını çıkarmaktan ve yeni insanlarla tanışmaktan keyif alan biriyim. Sana özel olarak ilan düzenlemeye geldim bugün. Şöyle bi’ durum var, yabancıyım ama hem Türkçeyi anlıyor hem de seninle konuşabilecek kadar konuşabiliyorum kardeş.

Erzurum’un Karayazı semtindeyim bebeğim ve 30 yaşındayım. Ten rengime gelince, esmer bomba gibi olmuşum diyebilirim sana! Kendi yerim var ama istersen otel ya da rezidanslara da geliyorum baba.

Beni diğerlerinden farklı kılan şey ise sıcakkanlı olmam ve müşterilerimin mutlu ayrılmasını sağlamak için elinden gelen her şeyi yapmam. Birlikte eğlenebiliriz, sohbet edebiliriz ya da tüm fantezilerini gerçekleştirebiliriz – sen seç bize ne yapmak istediğini!

Her zaman kaliteye önem veririm haberin olsun dostum. Güvenliği ön planda tutarım bu yüzden hijyen kuralları benim için önceliklidir. Temiz beyefendilere hizmet etme konusunda uzman olduğumu söylemeden geçemem.

Yani anladın mı be abi? Aradığın ateşi bulmak artık zor değil! Hemen telefonunu eline al, beni ara ve randevu al. Karayazı semtindeki evimde sıcak saatler geçirelim ya da dört dörtlük bir otel odasında buluşup ruhumuzu kaybedelim. Sana özel fanteziler düşünmeye bile gerek yok, senin isteklerine uymak benim işim!

Türkçe karışık konuşsam da kalbimi dinleyip bedenime ulaşmak isteyen beyefendilere hizmet vermekteyim. Arzularını gerçekleştirmekte sınır tanımam ve seninle unutulmaz anlar yaşayacağımıza emin olabilirsin.

Hadi durma bebeğim, daha fazla zaman kaybetmek yerine şu numaraya bi’ çağrı at! Binguzel ile hayatının en özel anlarına yelken açmanın vakti geldi demektir. Sabırsızlıkla bekliyorum canım!