Van Escort Çıtır Rubasa

Hadi gel canım, sana bir ilan yazayım da kafanda canlansın. Benim adım Rubasa ve ben 32 yaşındayım. Sarışın bir bombayım bebeğim, ne dersin? Ten rengimin güzelliği karşısında aklını başından alacağıma eminim.

Van şehrine hoş geldiniz tatlım! Ben burada seni zevkten dört köşe edeceğim. Görüşmelerimi genellikle kendime ait olan lüks dairemde yapmayı tercih ediyorum. Ama tabii ki istersen otel veya rezidanslarda da buluşabiliriz.

Kendimi biraz daha detaylı tanıtayım istersen; boyum 1.70 cm ve kilom 58 kg’dır. İnce belime sahip olmasına rağmen dolgun kalçalarımla gözleri büyütürüm her zaman beylerin. Kusursuz fiziğim ile enfes anlar yaşatacağıma emin olabilirsin süreyya ´

Görüştükten sonra benden memnun kalmama imkan yok diyebilirim öyle değil mi? Muazzam deneyimlerle dolu unutulmaz dakikalara hazır mısın? Bana inan, asla pişman olmayacaksın çünkü ben sadece bedenindeki ateşi söndürmekle kalmam, ruhunu derinden tatmin etmek için de var gücümle çalışırım!

Birlikte geçirdiğimiz zaman içerisinde senin isteklerine uymam için elimden geleni yaparım. Benimle birlikteyken sadece zevk ve heyecan düşünecek, diğer tüm dertleri bir kenara bırakacaksın. Sana sadece samimi bir arkadaş ve tutkulu sevgili gibi hizmet sunacağım.

Eminim ki benim deneyimli ellerimin dokunuşlarından kendini kaybedeceksin. İçindeki ateşi sonsuz kez alevlendirecek, hayatının en unutulmaz anlarını yaşayacaksın.Seni kendi dünyama davet etmek için sabırsızlanıyorum değerlim.

Daha fazla vakit kaybetmeden hemen ara ve randevunu al! Seni bekliyor olacağım…