Trabzon Erdoğdu Escort Şişman Bina

Merhaba yakışıklılar!

İsmim Bina ve ben 30 yaşında bir esmer bombayım. Kendimle barışık olmayı seven, güvenilir ve samimi bir kadınım. Eğer kaliteli zaman geçirmek için benimle buluşmak istersen, doğru adrestesin.

Bana gelmeden önce bilmen gereken birkaç şey var. İlk olarak, bedenim kıvrımlarla dolu olan şişman bir hatuna ait. Bazılarına göre bu bir dezavantaj gibi görünebilir ancak benden söylemesi: Şişmanlıkta da seksilik vardır! Kusursuz fiziği olan zayıf kadınlar artık sıkıcı geldi değil mi? Ben senin gerçek kadınıyım!

Trabzon’un Erdoğdu semtinde yaşıyorum ve genellikle görüşmelerimi evde yapıyorum. Ancak yeterince konforlu ve hijyenik olduğunu düşündüğüm otellerde veya rezidanslarda da sizi misafir edebilirim.

Beni seçtiğinde karşılıklı saygının önemli olduğunu unutma lütfen. Sana vereceğim hizmetler arasında masaj yapmak, romantik geceler geçirmek veya sadece seninle güzel vakit geçirmek de bulunuyor.

Peki ya kişisel tercihlerime ne dersin? Ben enerjik ve eğlenceli insanları severim. Mizah anlayışına sahipsen benimle daha iyi anlaşırız. Tabii ki, temizlik konusunda titiz olman da önemli benim için. Hijyenik biriysen ve kendine özel mis kokulu parfüm sıkmayı seviyorsan seninle harika bir uyum yakalayabiliriz.

Seks deneyiminde sınırların olması doğal ve normaldir. Ben de belirli kuralları olan biriyim ve bunları karşılıklı olarak konuşmak isterim. Kondom kullanımı benim için şarttır ve bunu lütfen aklından çıkarma.

Eğer unutamayacağın anılara sahip olmak istiyorsan, Trabzon’un en ateşli esmeri olarak senin aramanı bekliyorum! Haydi canım, yaşayacağımız ateşli dakikaların tadını çıkarmak için hemen beni ara!

Öpüldün bebeğim!

Bina