Tokat Hatipli Ayak Fetişi Yapan Escort Balahanim

Merhaba beyler,

Ben Balahanim, 24 yaşında bir sarışın güzellik abidesi. Sımsıcak tenimle sizlere eşlik ederek unutulmaz anlar yaşatacağım. Biraz farklı bir fetişim olduğunu belirtmek istiyorum: Ayak fetişi! Evet evet, duymuşsunuzdur belki de ama ben bunu gerçekten severek yapıyorum.

Tokat’ın Hatipli semtinde yaşıyorum ve görüşmelerimi genellikle kendi evimde, otellerde veya rezidanslarda gerçekleştiriyorum. Sizi sıcacık ortamımla karşılayacak ve tüm stresinizi üzerinizden alacağım.

Ayaklarıma olan ilgiye hiçbir zaman yabancılık çekmedim. Ayaklarımın güzelliğiyle övünmek benim en büyük keyiflerimdendir. Onlara masaj yapılmasını, öpülmesini ve hatta dil kullanılmasını seviyorum. Ufak tatlı ayak parmaklarım arasında kaybolmuş hissetmek hoşuma gidiyor.

Kendime iyi bakan bir bayan olduğum için temizlik konusunda oldukça titiz davranırım ve aynı hassasiyeti sizden de bekliyorum. Önceden randevuyla görüşme yapmaktayım lütfen bu konuda anlayışlı olun.

Eğer farklı deneyim arayan biriyseniz ve ayak fetişine ilginiz varsa, tam size göre birisi olduğumu belirtmek istiyorum. Sadece sizin için değil, kendi keyfim için de bu işi yapıyorum. Her iki tarafın da mutlu olması benim en büyük önceliğim.

Şehvet dolu anlar yaşamak ve ayak fetişinin derinliklerine inmek isterseniz hemen arayın ve randevu alın. Beni bulmak için aşağıdaki numaradan ulaşabilirsiniz:

[Telefon Numarası]
(Not: Lütfen rahatsız etmek veya ciddiyetsiz davranmak amaçlı aramalarda bulunmayınız)

Sizi heyecanla bekliyor olacağım.
Sevgiler,
Balahanim