Tokat Escort Ayak Fetişi Yapan Suleha

Selam beyler, burada sizler için heyecan verici ve sizi mest edecek bir ilan yazısıyla karşınızdayım. İsmim Suleha, yaşım ise 19. Emin olun ki herhangi bir yerde bu kadar eğlenceli bir macera bulmanız mümkün değil! Beyaz tenli güzelliğiyle dikkat çeken, geceye renk katacak özelliklere sahip genç bir bayanım.

Benimle zaman geçirmek isteyen erkeklere unutulmaz anlar yaşatıyorum. Kendimi tanıtmama izin verin: Sıcakkanlı, samimi ve yaramazlık yapmayı seven doğal biriyim. Beni keşfetmek size büyük keyif verecektir. Hayattaki en önemli hobilerimden biri ayak fetişidir.Vücut hatlarım ile gurur duyan güzel ellere sahibim.Daha önce böyle tatlı ayakları hiç beceremediniz diyebilirim.

Tokat’ta ev veya otel ortamlarında görüşme yapıyorum ve sana rahatlaman için hizmet veriyorum.Ben her ihtimalde yanında olabilirim; sensual masajla bedenine dokunabilirim; dilersen çay içip sohbet edebilir ya da seninle ateşli dakikalar geçirebilirim.Sadece senin ne istediğini bilmem lazım.Beni kısaca bilebilmen için bunu paylaştın.Aslını sorarsan başka şehirdeler de gelebilirim, sadece önceden haber vermen gerekiyor.Ayrıca rezidanslarda da hizmet sunabiliyorum.

Bu konuda deneyimli biriyim beni gördüğünüzde kendinizden geçeceksiniz. Görüşmelerimi önceden anlaştığım ve güvendiğim kişilerle yapıyorum. Hijyen konusunda oldukça titizim ve aynı hassasiyeti senden de bekliyorum. Bütün fantezilere açık olduğumu söylemek istiyorum ve hiçbir kuralım yok.Bir partner için en önemli şey karşılıklı zevk almak ve mutlu olmak , değil mi?

Eğer biraz eğlenceye ihtiyacınız varsa, beyaz tenimin tadına bakarak mutluluğu hissetmek isterseniz,doyumsuz ayak fetişine mesela gelmeli sizin de biran evvel beni aramalısınız.Bana ulaşıp randevu almak için numaramı kullanabilirsiniz.Haydi yakışıklılar,bekliyorum! Heyecan dolu dakikalar yaşamanın tam zamanı!