Sakarya Yazlık Escort Ayak Fetişi Yapan Binaz

Merhaba beyler! Ben Binaz, 27 yaşında beyaz tenli bir kadınım. Sakarya’da, özellikle Yazlık semtinde hizmet veriyorum. Eğer ayak fetişiyle ilgileniyorsanız doğru yerdesiniz!

Yıllardır bu işi yapıyorum ve benim için en önemli şey müşterilerimin mutluluğu. Ayak fetişi konusunda oldukça deneyimliyim ve sizin isteklerinizi karşılayacak şekilde hareket ederim.

Görüşmelerimi evimde veya isterseniz otel veya rezidans gibi yerlerde gerçekleştiriyorum. Gizlilik benim için büyük önem taşıyor ve size en rahat ortamı sunmak için elimden gelenin en iyisini yapıyorum.

Ayaklarımla ilgili ayrıntılardan bahsetmek gerekirse, ayak numaram 38’dir ve her zaman güzelce bakımlı olurlar. Tırnaklarım da düzenli olarak boyanır ve hoşunuza gidecek şekilde süslenir.

Sizin de bana yapabileceğiniz bazı istekler varsa lütfen çekinmeden söyleyin. Sınırlarıma saygılı olduğunuz sürece sizin mutluluğunuzu sağlamaktan memnuniyet duyarım.

Eğer benimle görüşmek isterseniz bana telefon numaram üzerinden ulaşabilirsiniz. Randevularımın yoğun geçtiği bir dönemde ya da başka bir sebepten dolayı telefonu açamazsam, mesaj bırakmanız yeterli olacaktır. En kısa sürede size geri dönüş yapacağımdan emin olabilirsiniz.

Unutmayın beyler, Binaz olarak hizmet vermekten keyif alıyorum ve sizinle tanışmak için sabırsızlanıyorum. Sıcak dakikalar ve benzersiz bir ayak fetişi deneyimi için telefonlarınızı bekliyorum!

Not: Lütfen ciddi anlamda randevu almak isteyen kişiler arasın. Zamanımızın değerli olduğunu unutmayalım!