Rize Şişman Escort Nurtop

Merhaba beyler,

Benim adım Nurtop ve sana bu satırları yazan taş gibi bir kadınım! Evet evet, 27 yaşındayım ve enerjim hiç bitmez. Eğer ekstra kilolu, balık etli hatunlardan hoşlanıyorsanız tam da doğru ilandasınız demektir.

Ten rengim sarışın ve dolgun vücut hatlarımla sizleri deli edeceğimi garanti edebilirim. Rize şehrinde bulunan biricik evimde veya dilediğiniz otelde görüşmeler yapıyorum. Rezidans da uygundur ancak buna talep üzerine karar veriyoruz, aşkım.

Her zaman sıcakkanlı ve samimi biriyimdir, yani sürekli gülümsemekte hiç zorlanmam. Yanımda hemen rahatlayacak, kendini özel hissedeceksin. Farklı fantezilere açığım ve seninle beraber hayal dünyamızda en çılgınca anları yaratmak için sabırsızlanıyorum.

Görüşme esnasında hijyen konusunda oldukça hassas olduğumu belirtmek isterim. Temizlik benim için her şeyden önemlidir ve aynısını senden de beklerim, canım.

Bütün bunların yanında tabii ki gizlilik konusu da çok önemli benim için. İçten içe heyecan duyan ama toplum gözünde kirli illüzyonları sevmediğim için, bu görüşmeleri sadece iki tarafın bilmesini tercih ediyorum. Kimse kimseye karışamaz, doğal olarak.

Haydi beyler, hep birlikte unutulmaz bir deneyime adım atmak için daha fazla beklemeyin. Ben buradayım ve kendime göre özel misafirlerimi arıyorum! İstediğin zaman bana ulaşabilir ve randevu alabilirsin.

Sevgiler,
Nurtop