Rize Gündoğdu Escort Kadınlar Meftune

Hadi kankalar, bu seferki ilanımızı Rize’nin gözde semti Gündoğdu’da dolanan Meftune için yapıyoruz. Küçük bir hatun ama ne yapacağını iyi bilir, asla acemi değil!

Adı Meftune ve gençliğiyle dikkat çekiyor. 18 yaşında henüz taze taze, enerjisi sağlık gibi kaynaşıyor bedeninde. Kumral teniyle rengarenk bir dünya sunuyor size.

Bu hatuna rastlamak paha biçilemez! Kendisi özel beylerle görüşmelerini evinde ya da otelde gerçekleştiriyor. Rezidans denen yerlere de gidebiliyormuş, eğer güven verirseniz tabii ki.

Meftune çok cana yakın bir kızdır o yüzden sıkma canını kendisi ile olan gezintilerinden önce bol bol sohbet et ve hemen sıcacık anlatıcı olmayı başar..tatlı muhabbetleri unutulmaz anlara dönüştürmek istiyorsan baboo olduğunda “hatun benden sorulur” diyebilmelisin.

Eğer Meftune’nin tadına bakmak istersen hemen harekete geçmelisin kanka! Geceye renk katmak için araman gerekiyor. Tabii senin para ceplerine uygunsa bu zevki tatman lazım farkında mısın? Hani abart masraf diye yalvaracak halim yok delikanlı…parasını eklemişsin paran varsa ara, yoksa neden zamanımı boşa harcıyorsun bre!

Unutma dostum, Meftune gibi bir fırsat bir daha karşılaşmayabilirsin. Ona sahip olmak istiyorsan yapman gereken tek şey telefonunu eline almak ve “Merhabalar Meftune Hanım, sizi görmek isterim” demek.

Hey kankalar unutmayın ki bu ilan yalnızca eğlence amaçlıdır. Herhangi bir ticari bağlayıcılığı yoktur. Tüm sorumluluk size aittir! Aman dikkat etmek lazım da hayatta işte…