Rize EscortRus Dondu

Alooo millet! İyi haberlerle geldim, hayatınıza tadını tuzunu ekleyecek biriyle tanışmanızı sağlıyorum. Adım Dondu ve size kendimden bahsetmek için buradayım.

Öncelikle yaşım 29, yani hala gençliğin çizgilerini üzerimde taşıyorum. Kumral tenli olduğumu belirtmek istiyorum, bu da beni daha cazip kılıyor tabii ki!

Nitelik konusunda da sizi şaşırtmayacağım. Kendimi gizlemeyeceğim, çünkü dürüst bir insanım. Rus asıllıyım arkadaşlar! Evet evet, yanlış duymadınız. Sizlere sıcak nefesimi getirmek için doğu topraklarından gelmiş bulunuyorum.

Şu anda Rize’de bulunuyorum ve görüşmelerimi evde veya otelde gerçekleştiriyorum. Eğer rezidansınız varsa oraya da gelebilirim canlarım.

Size en eğlenceli anları yaşatmak için buradayım. Hayal edebileceğiniz her türlü fanteziye açık olduğumu söylemeden geçemem. Benimle zaman geçirirken sınır tanımadan özgür hissedeceksiniz.

Bana fiziksel aktivite dendiği zaman benden daha iyi kimse yoktur diyebilirim! Fit vücudum ile dans etmenin ne demek olduğunu göstereceğime emin olabilirsiniz. Sizi çeşitli dans teknikleriyle etkileyip, unutulmaz bir deneyim yaşamanızı sağlayabilirim.

Unutmadan, ben utangaç tiplerden değilimdir. Cüretkar ve cesur olduğum kadar samimiyete de önem veren bir insanım. Sohbetlerimin enerjisi sizi büyüleyecek ve rahatlatacak. Her konuda açık olabilirim diyebilirim!

Hadi durmayın beyler! Arayın da kendinize muhteşem bir zaman ayırın. Size özel anlar yaşatmak için sabırsızlanıyor ve telefonun diğer ucunda buluşmayı bekliyorum.

Not: Lütfen sadece ciddi görüşmek isteyen beyefendiler arasın, boş dolu mesajlarla meşgul olmak zorunda kalmak istemiyorum! Sevgilerle, Dondu