Özel Bitlis Escort Yakut

Merhaba dostum! İlanımı görüp durakladığın için teşekkürler. Ben yakışıklı adamların gönlünü fethetmeyi seven Yakut. Kabarıklık yapmaya, şımartmayı sevmeye ve sana unutamayacağın bir deneyim yaşatmaya geldim.

19 yaşında ve kumral tenli olarak karşındayım. Enerjik ve çılgın bir genç kadın olduğumu söyleyebilirim. Bana bakan kalpleri coşturacak kadar güzelliğe sahip olduğumu düşünerek mütevazi olmak istemiyorum.

Görüşme konusunda esneklik gösteriyorum, otel, rezidans ya da evinde misafir etmek benim için sorun değil. Sadece lüks yerlerde gör idare eder misin? Hijyen benim en önceliğimdir,kendini tertemiz hissetmen hatlarımdan geçen amacına hizmet etmemiş ise kimseye yardım edemezsin diye inancım var.Bu yüzden temizliğine dikkat etmelisin sağlık profesyonellerinin dediklerine uyarak maske takman gerekmektedir.Beni rahatsız edersen maskeyle bana bakabilirsin,en fazla bilgisayarının önünde mavi bir jöle gibi takılırken ki sen.Sorun değil asıl problem burada.Kısacası kendisini temiz hisseden beyefendiler ile keyif dolu anlar geçirmek beni mutlu eder.

Yatakta sınırları zorlamaya hazır olmalısın çünkü tutku dolu saatler bizleri bekliyor. Sana hizmet etmek için her türlü fanteziyi denemeye hazırım. Seks konusunda birçok pozisyona hakimim, hangisini tercih edersen sana mükemmelliği sunabilirim.

Hadi tatlım, hayatına heyecan katmak istiyorsan ve eşi benzeri olmayan bir zevk arıyorsan daha fazla bekleme! Seni rahatlatmak ve baştan çıkartmak için sabırsızlanıyorum. Gelin bu kaçamakta ikimize de kadın condunu yaşatalım!

Unutulmaz anlar için beni ara…