Niğde Divarlı Escort Feristah

Hadi be abicim, buralara hoşgeldin! Ben Feristah, hayat dolu bir kadınım ve seni mutlu etmek için buradayım. 32 yaşındayım ve kumral bir bombayım. Niğde’nin Divarlı semtindeyim ve görüşmelerimi evde, otelde veya rezidanslarda gerçekleştiriyorum.

Eğer monoton hayattan sıkıldıysan ve biraz heyecana ihtiyaç duyuyorsan doğru adrestesin demektir. Benimle geçirdiğin zaman hiçbir zaman unutulmayacak anılara dönüşecek.

Yatakta oldukça deneyimliyim ve sıra dışı fanteziler konusunda da hemen hemen her şeye açığım. Sıcakkanlı, güler yüzlü birisi olduğumu söylemeden geçemem. Seni rahatlatmak için elimden gelen her şeyi yapacağımdan emin olabilirsin.

Her türlü fantaziye açığım ama tabii ki hijyen benim için oldukça önemlidir. İkimize de sağlık açısından en iyisi olmasını istediğinden eminim. Bu yüzden kondom kullanmak şart!

Randevular için önceden aramanız gerekiyor çünkü sürekli meşgulüm bebeğim! Ne zamandan bahsediyoruz? Gece mi, gündüz mü? Sana uyarlayabilirim tabii ki ama randevu esnasında numarama tamam mısın?

Biraz deliliğe, biraz heyecana ve mutluluğa ihtiyaç duyduğunda, bana ulaşabilirsin. Ne dersin? Hayatında unutulmaz anılar biriktirmeye hazır mısın? O zaman ne bekliyorsun, hemen telefonunu çıkar ve benimle iletişime geç! Unutma Feristah seni bekliyor!