Muş Konakkuran Şişman Escort Ongul

Merhaba beyler! Benim adım Ongul ve 29 yaşındayım. Eğer büyük göğüslere, dolgun kalçalara ve biraz fazla kiloya sahip olan kadınlardan hoşlanıyorsanız, tam da doğru yerdesiniz! Sizlere Muş’un Konakkuran semtindeki evimde veya isterseniz otel veya rezidanslarda da hizmet verebilirim.

Beyaz tenli olduğumu söylemeliyim ki, bu şekilde güzelliğime daha çok vurgu yapabileyim. Doğal güzelliğimi koruyor ve bakımlarıma özen gösteriyorum. Kısacası işimi ciddiye alırken aynı zamanda da kendime dikkat eden biriyim.

Samimi ve sıcakkanlı biri olarak sizinle keyifli zaman geçirmek için sabırsızlanıyorum. İlişkilerimde saygılı olmanız benim için oldukça önemlidir, çünkü karşımdaki partnerimin de aynı şekilde bana saygılı olmasını beklerim.

Sadece fiziksel özelliklerime odaklanmamanız gerektiğini de hatırlatmak isterim. Sohbet etmekten hoşlanırım ve size her konuda eşlik edebilirim. Geceler boyunca unutulmaz anlara tanıklık etmek için buradayım.

Eğer benimle heyecan dolu anlar yaşamak isterseniz, hemen beni arayabilirsiniz. Size telefonun diğer ucunda olacağım ve hayallerinizi gerçekleştirmenize yardımcı olmak için elimden geleni yapacağım.

Not: Lütfen ciddi olan beyler arasın, zaman kaybetmeyelim. Görüşmek üzere!