Karaman Escort Kumral Ernur

Merhaba beyler! Ben Ernur, 29 yaşındayım ve beyaz tenliyim. Kumral saçlarım ve dolgun dudaklarım var. Şehir olarak Karaman’da yaşıyorum ve görüşmelerimi genellikle evde veya otelde gerçekleştiriyorum. Size kendimden biraz bahsetmek istiyorum.

Öncelikle fiziksel özelliklerimden bahsedeyim. Boyum 1.70 cm, oldukça çekici bir vücut yapısına sahibim ve herkesin dikkatini çeken gözleriyle tanınırım. İnce belime orantılı kalçalarımla ve dik göğüslerimle sizlere unutulmaz anlar yaşatacağıma emin olabilirsiniz.

Görüşmelerimi sadece eğer hazır hissettiyseniz gerçekleştiriyorum, aceleye getirmemeye önem veririm, bu yüzden uzun süren seansları tercih ederim. Aramızdaki bağı güçlendirecek sohbetler ederken aynı zamanda bedensel tatmin sağlayacak dokunuşlar ile size muhteşem bir deneyim yaşatabilirim.

Ben erkeğimi memnun etmek için elimden geleni yaparım ama aynı şeyi benden de beklemeli hani derler ya ‘verirsen verir’ ben tam da o kadardır işte.Cinsellik konusunda sınırlarım yoktur ,yarış atının kollarında olduğunu hissetmek isteyenler buradalar
Belirtmek isterim ki sizinle olan görüşmelerimi sadece gizlilik içerisinde gerçekleştiriyorum ve bu konuya çok önem veriyorum.

Eğer benimle unutulmaz anlar yaşamak isterseniz, hemen altta bulunan iletişim bilgilerinden bana ulaşabilirsiniz. Size keyifli bir zaman garanti ediyorum!

Not: Lütfen ciddi ama azgın beyler arasın.