Kahramanmaraş Elbistan Ayak Fetişi Yapan Escort Seden

Merhaba beyler! Ben Seden, 32 yaşında bir kadınım. Esmer tenim ve koyu saçlarım ile sizi büyülemeye hazırım. Kendimi tanıtmaya başlamadan önce belirtmek istiyorum ki, benim hobilerim arasında ayak fetişi var. Evet doğru duydunuz, ayaklarımın güzelliğine karşı zaafı olan beyefendilere hizmet veriyorum.

Kahramanmaraş’ın Elbistan semtinde yaşıyorum ve görüşmelerimi evimde veya sizin tercih ettiğiniz otel veya rezidanslarda gerçekleştiriyorum. İster tek başınıza gelin ister arkadaşlarınızla grup olarak randevulaşabilirsiniz.

Ayağıma düşkünseniz ve bu konuda farklı deneyimler yaşamak isterseniz doğru adrestesiniz demektir. Ayak bakımına özen gösteriyor ve sürekli pedikür yaptırarak pürüzsüz ayaklara sahip oluyorum. Hem ücretli fotoğraf çekimi yapıyorum hem de canlı görebileceğiniz için endişelenmenize gerek yok.

Görüşme esnasında size en iyi şekilde ilgilenmeye çalışacağım ve sizi rahat ettirmek için elimden geleni yapacağım. Ayaklarımla size masaj yapabilirim veya dilerseniz parmak aralarının temizlenmesi hususunda yardımcı olabilirim (istek üzerine tabii ki). Bu arada, ayaklarıma veya başka bir bölgeye dokunmak isteyen pervanelerle görüşmeler yapmıyorum, lütfen saygılı olun.

Gizlilik ve hijyen kurallarına büyük önem veriyorum ve aynı hassasiyeti sizden de bekliyorum. Randevu almak için telefonumu arayabilirsiniz. Lütfen ciddi olan beyler arasın, zamanınızı boşa harcamayalım.

Unutmayın, sizi ayaklarımın dünyasına davet ediyorum! Hadi gelin, bu farklı deneyimi beraber yaşayalım!