İstanbul Yeni Escort Bayanlar Vijdan

Selam beyler! Ben Vijdan. İstanbul’da yaşayan, 29 yaşında, beyaz tenli bir kadınım. Bu işte yeni sayılırım ve sadece sizin gibi ilginç adamlarla tanışmak için buradayım.

Benimle buluşmak isteyen herkesi kendi evimde, otelde veya rezidanslarda ağırlayabilirim. Size en iyi hizmeti sunabilmek için elimden gelenin en iyisini yapacağım.

Kesinlikle prüzsüz ve heyecan dolu bir deneyim yaşamak istiyorsanız, doğru kişinin ilanını okuyorsunuz demektir. Sıcakkanlı ve samimi bir şekilde size eşlik edeceğim ve sizinle unutulmaz anlar geçireceğiz.

Tabii ki bazı kurallarım var. Öncelikle hijyen konusuna çok önem veriyorum, bu yüzden temiz olmanızı rica ederim. Ayrıca ilişkide kondom kullanmayı tercih ederim, güvende olalım diye bana da yardımcı olun.

Eğer farklı fantazilere açık bir insan iseniz size eşlik etmekten mutluluk duyarım. Uzun süreli ilişkiler de dikkate alınır tabii ki!

Sadece resmi olmayan, rahatlatıcı bir ortamda zaman geçirmek isteyen beyleri bekliyorum! Benzersiz deneyimin benzersiz kadınıyla harika anılar biriktirmeye hazır mısınız?

Hadi beyler, bu heyecan dolu maceraya hemen adım atın! Bana hemen ulaşmak için aşağıdaki numaradan arayabilirsiniz!

Gerçekten sizi sabırsızlıkla bekliyorum. Sevgilerle, Vijdan.