İstanbul Sirkeci Şişman Escort Koceri

Merhaba Beyler! Benim adım Koceri ve İstanbul’un Sirkeci semtinde bulunan evimde sizlere keyifli anlar yaşatmak için buradayım. Kendi özel alanımda sadece size ait deneyimler sunmak, tüm arzularınızı gerçekleştirmek için sabırsızlanıyorum.

28 yaşında olan enerjik bir kadınım ve dolgun vücut yapım ile dikkatinizi çekeceğime eminim. Kumral ten rengime, uzun saçlarıma ve büyük göğüslere sahip olmam sayesinde sizinle unutulmaz bir zaman geçirebiliriz. Temizlik konusunda oldukça titiz olduğumu da belirtmek isterim.

Benzersiz özellikleriyle bilinen Sirkeci’deki rahat evimin kapısını size açmak istiyorum. Yapacağımız görüşmelerde sadece kendimize odaklanacak, stres ve sorunları bir kenara bırakarak tamamen gevşemenizi sağlayacağım. Sıcak bir atmosfer oluşturacak ve dolu dolu eğleneceğiz.

Görüşme yerine gelirken lütfen temizliğinize önem veriniz çünkü ben hijyen konusuna çok dikkat ederim. Hijyen kurallarına riayet etmek beraber geçirdiği saatlerden daha geniş haz hissetmeni sağlar.Kondom kullanmayan herhangi iyi değildir unutmamalısınız

Uygun bir saati kararlaştırmak için beni aramaktan çekinmeyin. Otel ya da rezidanslarda da görüşme yapabilirim, bunun için sadece önceden haber vermeniz yeterli olacaktır. Gizlilik ve güvenlik konularında hassas olduğumu belirtmek istiyorum, bu nedenle sizden de aynı titizliği göstermenizi rica ediyorum.

Eğlenmek ve unutulmaz anlar yaşamak isteyen beyler, hemen telefonunuzdan numaramı tuşlayarak randevu alabilirsiniz. Sınırsız ve coşkulu bir deneyim için bana ulaşın! Heyecanla sizleri bekliyorum!

Not: Resimler tamamen gerçektir! Kendime ait olan fotoğraflarımda hiçbir oynama yapılmamış ve photoshop kullanılmamıştır.