İstanbul Gecelik Escort Selfet

Selam beyler! Benim adım Selfet, 28 yaşında sarışın bir bombayım. İstanbul’da gecelik olarak hizmet veriyorum. Evimde ya da isterseniz otellerde ve rezidanslarda görüşebiliriz.

İlanıma gelmeden önce birazcık kendimden bahsedeyim. Ben sempatik ve enerjik bir kadınım, her zaman pozitif bir enerji ile doluyum. Size unutulmaz anlar yaşatmak için buradayım ve sizi mutlu etmek benim en büyük tutkum.

Görünüm konusunda ise iddialı olduğumu söyleyebilirim. Sarı saçlarım, mavi gözlerim ve fit vücudumla dikkatleri üzerime çekmekte başarılıyım. Bakımlı olmasını çok önemsiyor ve her zaman seksi iç çamaşırları, şık elbiseler tercih ediyorum.

Randevu almak istediğinizde lütfen saygılı olunuz ve net tarih saat belirtiniz aksi taktirde yanıt vermiyecektiririm

Görüşme süremiz boyunca size sadece partner değil arkadaşlık da sunacağınıza emin olabilirsiniz.Oldukça güzel vakit geçirecek ve huzur dolu anları benimle paylaşacaksınız.

Lütfen temizlik konusunda hassas davranmanızı rica ederim.Yalnızlıktan kurtulup hareketli anlar yaşamak istiyorsanız doğru adrestesiniz. Önemli olan sadece zevk almak, sınırları zorlamak ve keyifli bir gece geçirmek!

Unutulmaz anlar yaşamak için hemen bana ulaşın beyler, yatakta sizleri nasıl şımartacağımı görmelisiniz. Geçmişteki deneyimlerinizi unutun ve benimle yeni heyecanlara yelken açın.

Randevu almak ve daha fazla bilgi edinmek için lütfen iletişime geçiniz. Bekliyorum!

Not: Resimler bana ait olup photoshop yoktur.