İstanbul Escort Öğrenci Kizhanim

Selam beyler! Benim adım Kızhanım ve size biraz kendimden bahsetmek istiyorum. 23 yaşındayım, kumral ten rengine sahip çekici bir öğrenciyim. İstanbul’da yaşıyorum ve bu güzel şehirde görüşmelerimi yapıyorum.

Sadece evde veya otellerde değil, rezidanslarda da görüşme yapabilirim. Size rahatlıkla eşlik edebilecek, hoşsohbet bir kadın arıyorsanız doğru yerdesiniz!

Ben resmi olmayan, samimi ve sıcakkanlı birisi olarak sizlerle zaman geçirmeyi seviyorum. Eğitimli olmamın yanı sıra sosyal yeteneklerim de oldukça gelişmiştir. Dolgun dudaklarımla size en iyi şekilde oral seks deneyimi yaşatabilirim.

Arzu ettiğiniz her türlü fanteziye açığım ve sizi mutlu etmek için elimden geleni yapacağım. Ben önemli olan karşımdaki kişiye keyif vermek ve unutulmaz anlar yaşatmaktır.

Randevularınız konusunda son derece titiz davranarak hijyen kurallarına dikkat ederim ve aynısını sizden de beklerim. İletişime geçmeden önce lütfen saygılı davranmanızı rica ederim.

Gizlilik benim için çok önemlidir, bundan dolayı sizinle paylaştığım bilgileri kesinlikle kimseyle paylaşmam. Size sadece özel anlar yaşatmayı hedefliyorum.

Eğer kendinizi ödüllendirmek ve stres atmak istiyorsanız, benimle unutulmaz bir deneyim yaşayabilirsiniz. Sıcaklığım ve enerjim ile sizlere neşe ve keyif dolu saatler sunabilirim.

Hemen iletişime geçmek için aşağıda belirtilen numaradan bana ulaşabilirsiniz. Unutmayın, hayat çok kısa, bu yüzden mutlu olmanız önemlidir. Ben de size bu konuda yardımcı olabilirim!

İyi günler dilerim,
Kızhanım