İstanbul Escort Grup Yapan Nadiriye

Heyooo! Bu ilanı yazan Nadiriye’yle tanışın! 25 yaşında, kumral güzeli bir hatunum ve İstanbul’un göbeğinde sizlerle özel anlar paylaşıyorum. Beni ben yapan niteliklerden biri de grup ilişkilerine açık olmam! Evet evet, duydunuz doğru! Hem tek başına hem de arkadaşlarımla beraber eğlenmek isterseniz işte buradayım!

Benim için en önemli şey ikili ilişkilerdir. Sohbet ederken sizi rahat ettirmek ve size tamamen odaklanmak benim için çok önemlidir. Kolundaki saatle değil, yürekteki zamanla yaşarım. Sıcacık gülümsemelerimi fark edince üstündeki stresin dağılacağına eminim.

Görüşme yerleri konusunda oldukça esnek olduğumu belirtmeliyim. Kendime ait lüks bir evimin yanı sıra, otel veya rezidans gibi mekanlara da gelebilirim. Yeter ki siz kendinizi rahat hissedin.

Her anlamda samimi ve içten olduğumu belirtmek istiyorum ama dilimin sivri ucuyla bazen hata yapabilirim (biri mi dedi “hatalar mükemmelliğe giden yoldur” diye?). Eğer resmi olmayan, samimi sokak dili ile yazılmış bu ilana takılıp takmadığınızdan eminseniz arayın beni!

Nadiriye’nin hayatınıza renk katmasını istiyorsanız hemen telefonunuzu elinize alın ve arayın! Unutmayın, her anı dolu dolu yaşamak için fazla beklemeyin. Sizi heyecanlandırmaya hazırım! Öpücüklerimle…