Giresun Kovanlık Escort Ayak Fetişi Yapan Assiye

Merhaba beyler! Ben Assiye, Giresun’un tam bir hazine olan Kovanlık semtinde sizlere ayak fetişiyle unutulmaz anlar yaşatmak için buradayım. Yirmili yaşlarımda genç ve enerjik bir partnerim. Kumral tenim ve çekici güzelliğimle gözlerinizi kamaştırmaktan büyük keyif alırım.

Ayak fetişi seven beylere özel olarak sunduğum hizmetimle farklı bir deneyim yaşamanızı sağlayacağım. Ayaklarımın güzelliği karşısında adeta büyüleneceksiniz. Onları okşamak, yalamak ve tatmin etmek için can atacaksınız.

Görüşmelerimi Giresun’un herhangi bir yerinde ev, otel veya rezidans gibi mekanlarda gerçekleştiriyorum. Sizin rahat edeceğiniz ortamlarda zaman geçirmenin sağladığı mutluluğu paylaşmak benim için önemlidir.

Samimi ve sıcakkanlı kişiliğime ek olarak dinlemeyi seven biriyimdir. Birlikte gülümseyerek hoş vakit geçirebilir, derdinizi dökebilirsiniz. Size sadece fiziksel anlamda değil ruhsal anlamda da destek olabilirim.

Unutulmaz anılara şahit olmak isterseniz telefon numaramdan bana ulaşabilirsiniz. İlan resmi hesaba aittir amk.Geç saatlerde aramak isteyenlerin lütfen randevu almadan aramamasını rica ediyorum.

Birlikte tatlı ve etkileyici anlara yelken açmak için sabırsızlanıyorum. Sizi heyecanla bekliyor olacağım. Görüşmek üzere!