Elazığ Aksaray Sarışın Escort Fikriye

Merhaba beyler!

İlanımı okuyan herkese öncelikle selam ve sevgilerimi iletmek istiyorum. Adım Fikriye, 19 yaşında genç ve enerjik bir bayanım. Beyaz tenimle karşınızdayım ve sarışın bir bayan olduğumu belirtmek isterim.

Elazığ’ın güzel semti Aksaray’da bulunuyorum. Görüşmelerimi evimde gerçekleştirebildiğim gibi, size ait olan otellerde veya rezidanslarda da yapıyorum. Sizlerin konforu ve rahatı benim için önemli olduğundan bu konuda tercihi size bırakıyorum.

Samimi bir ortamda unutulmaz anlar yaşamak isteyen beyleri bekliyorum. Kaliteli ve elit beyefendilere eşlik etmekten büyük mutluluk duyarım. Her anlamda sizleri tatmin etmek için elimden geleni yapacağım.

Beni tanıyanlar bilir, işini iyi yapan bir bayan olarak sizlere unutulmaz anlar yaşatacağımdan emin olabilirsiniz. Önsevişmede oldukça başarılı olduğumu söyleyebilirim ve dilerseniz fantezi kıyafetler giyme fikrine de sıcak bakabilirim.

Temizlik en hassas noktalardan biridir benim için. Kendime dikkat eder, hijyen kurallarına riayet ederim ve aynı özeni sizlerden de beklerim. İlişkilerimde kondom kullanımı şarttır ve lütfen bu konuda ısrarcı olmayınız.

Sıcak dakikalar, tutku dolu anlar ve unutulmaz bir deneyim için bana aşağıdaki numaradan ulaşabilirsiniz. Görüşme detayları için telefonum sürekli açık olacaktır ve heyecanla size dönüş yapacağım.

Not: Lütfen ciddi ve kibar beyefendiler iletişime geçsin, boş muhabbetlere zaman kaybetmek istemiyorum.

Sevgilerle,
Fikriye