Düzce Ayak Fetişi Yapan Escort Zayde

Eyy halkım! Bu ilanı yazarken sizlere azıcık sokak diliyle seslenmek istiyorum. Adım Zayde, sıcacık esmer tenimle karşınızdayım. Ama bir uyarı yapayım, beni tanıdığınızda ayak fetişinize hayran kalacaksınız!

Ben 18 yaşında genç bir kızım ve farklı deneyimler arayan beyler için buradayım. Ayaklarımın büyüsüne kapılacak ve onlara adeta tapmaya başlayacaksınız dostlar. Esnek bileklerim, pürüzsüz cilt dokusuyla ayaklarım size unutulmaz anlar yaşatacak.

Düzce’de görüşme yapıyorum ama nerede buluşacağımız tamamen size kalmış. Kendi evinde mi olur, otelde mi yoksa rezidans ortamında mı buluşmak istersiniz? Size bu konuda seçenek sunuyor ve rahatlıkla sizi misafir edebilecek yerlere gelebiliyorum.

Gelelim fiyat konusuna canlar. İlan kadar ucuz olmayabilir ama emin olun her lira harcamaya değer! Detayları telefonda konuşarak öğrenebilirsiniz çünkü sizin memnuniyetiniz benim için çok önemli dostum!

Her şeyden önce sağlık gelir tabii ki hatunun temizlik takıntısına bağımlılık yaptığını belirtmem gerekli! Ben temiz ve hijyenik olmaya dikkat ederim, aynı özeni senden de beklerim. Güvenliği de unutmamak lazım tabii ki.

Sohbet etmek, güzel bir akşam yemeği romantik bir atmosferde geçirmek isterseniz tam da buradayım dostum! Sıradanlıktan sıkılan beylerin tercihi olarak farklı tatlar yaşatmayı amaçlıyorum size.

Eğer hala çekinceleriniz varsa, hiç beklemeden beni arayın ve tüm sorularınızı sormaktan çekinmeyin. Size yardımcı olacak umut ışığı olduğumu bilmenizi isterim.

Hadi canlarım göbeğimi kaşıyarak reklam bölümüme son noktayı koyuyorum. Bu ilanla sizleri seksi ayaklarımla büyülemeye ve eğlendirmeye çağırmak istemiştim. Geceleri aklınıza düşeceğimden emin olabilirsiniz.

Not: Lütfen zaman kaybettirecek veya saygısızlık yapacak kişiler uzak dursun ya da başka kapılara koştursun! Ancak centilmen beyefendilerle harika anlar yaşayabileceğime inancım sonsuz!

Bana şu numaradan ulaşabilirsiniz: (iletişim numarasını gerektirdiği şekilde gir.)