Batman Escort Hatunlar Ercan

Selam millet!

Ben Ercan, sizin için buradayım! 29 yaşındayım ve şu anda Batman’dayım. Evet evet, duydunuz doğru; Batman! Bir zamanlar karanlıkta savaşan bir süper kahraman mı derken ne demek istediğimi anladınız sanırım.

Burada ilginç bir maceraya çıkmak isteyen cesur beyler için hizmet vermek için bekliyorum. Kumral tenimde kaybolmaya hazır olun çünkü ben size gerçek mutluluğu sunacağım. Sessiz, sakin ve rahatlamış hissetmek mi istiyorsun? O halde doğru yerdesin!

Görüşmelerimi genellikle kendi evimde gerçekleştiriyorum ancak isterseniz otel veya rezidans gibi farklı mekanlara da gelemem mümkün. Ben esnek bir kadın olarak her tür zevkinize ayak uydurabilirim.

Önündeki engelleri aşmak ve doyasıya eğlenmek isteyenleri bekliyorum! Unutulmaz anların ardından beni tekrar görmek gelip de geçici tadına varmanız capcanlı ateşli dolgun memelerimin arasına attığınız gezintileriniz bile yeter diyebilirim.

Çok fazla söze gerek yok aslında… Ben buradayken hayatınızdaki monotonluğu unutacak, stresinizi atacak ve zirveye ulaşacaksınız. Aşk, tutku ve zevk için bana gelin, gerisini ben hallederim!

Hep düşündüğün o fantezileri yaşamak istiyorsan artık daha fazla bekleme! Benimle eşi benzeri olmayan bir deneyime hazır mısın? O zaman ben de seni bekliyorum!

Not: İlanımı gördüğünüzde lütfen “Ercan ilanda buluştuk” diye belirtin. Bu noktada yaptığınız ters (!) okumalar dikkate alınmaz 😇

Haydi ama ne duruyoruz! Hadi bir an önce tanışalım ve bu müthiş serüvene beraber adım atalım!