Balık Etli Bayburt Arpalı Escort Arziye

Selam beyler! Ben Arziye, Bayburt’un sıcak semti Arpalı’da sizleri tatmin etmeye gelen 19 yaşında kumral ve balık etli bir bayanım. Kendimi size tanıtmaya başlamadan önce, belirtmek istediğim birkaç nokta var.

Öncelikle, fotoğraflarımda hiçbir rötuş veya düzenleme yok. Ne gördüyseniz odur ve gerçekten de karşınızda durduğumda aynı güzelliği sunacağımdan emin olabilirsiniz. Kurallarım konusunda da oldukça açıklayıcı olmak istiyorum. Görüşmelerimi evde gerçekleştiriyorum ancak tercihinize bağlı olarak otel veya rezidanslara da gelebilirim.

Seksi vücut hatlarımla size unutulmaz anlar yaşatabilirim. İri göğüslerim, dolgun kalçalarım ve vericiliğiyle ünlü bedenim sizi çevreyi unutturacak kadar büyülüyor olacak. Oldukça içten bir kişilik olduğumu söylemek isterim ve bu nedenle samimi sohbetler eşliğinde beraberlik geçireceğimize emin olabilirsiniz.

Her zaman temizliği önemserim; hijyen kurallarına uyan, bakımlı beyefendilere hizmet sunuyorum ve karşımdaki erkekte de aynısını bekliyorum. Kondom kullanmayı kesinlikle ihmal etmiyorum ve bu konuda hassasiyet göstermenizi rica ediyorum. Sağlık her şeyden önemlidir.

Randevu almak için bana ulaşabileceğiniz numaramı aşağıya bırakacağım. Ancak, lütfen sadece ciddi ve kibar beyler arasın. Kaba dilli insanlara karşı tahammülüm yok ve onlara hizmet vermem mümkün değildir.

Unutulmaz bir gece mi arıyorsunuz? Benimle iletişime geçmek isterseniz, aşağıdaki telefon numarasından benimle iletişime geçebilirsiniz.

Telefon: (telefon numarası)

Sizi heyecanla bekliyor olacağım!