Ankara Elden Ödeme Alan Escort Songul

Merhaba canım,

Ben Songül, 18 yaşında güzel ve beyaz tenli bir kızım. Kendi ayaklarımın üzerinde durmak için bu işe girdim ve senin gibi sıcakkanlı beylerle tanışmak için sabırsızlanıyorum.

Eğer hala elden ödeme yapmanın güvenli olduğunu düşünen nadir insanlardansan, doğru yerdesin! İşimi ciddiyetle yapıyor ve müşterilerimin mahremiyetine saygı göstermeyi önemsiyorum. Ödemeyi alırken seni rahat hissetmeni sağlamak benim önceliğim.

Ankara’nın herhangi bir yerinde görüşebiliriz. Evde misafir etmekten hoşlanırım ama istersen otelde veya rezidanslarda da buluşabiliriz. Özellikle temizlik konusunda titiz olduğumu belirtmek isterim, ne zaman yanıma gelirse gelsin benden aynı özeni bekleyebilirsin.

İki kişi arasındaki anlaşmanın gizlilik esasına dayandığını biliyorum, bu nedenle sen de aynısını bekleyebilirsin. Herhangi bir takip ya da sorun olmayacağından emin olabilirsin.

Dikkatlice seçtiğim iç çamaşırlarımla senin isteklerini karşılamaya çalışacağım. Seks konusunda oldukça deneyimliyim ve fantezi dünyam geniş. Aklında herhangi bir özel istek varsa, bunu benimle paylaşmaktan çekinme. Seninle beraber hayallerini gerçekleştirebiliriz.

Samimi ve güvenilir bir ortamda sıcak saatler geçirmek istersen, bana bir mesaj atman yeterli. Randevularımın dolu olduğuna dair uyarlamam gerek: böylece zamanında yerini ayırtabilirsin!

Görüşmek üzere canım,

Songül